http://youtu.be/AuN2uImJhr8
Bardzo mi się podoba ,,Jerzu mnie uczył ,, - na zasadzie doktorku lecz się sam.
Moderatorzy: jasiu, szymon.strus
grzero pisze:Panowie liczcie się ze słowami, po co się obrażać i to na forum publicznym, łączy nas wspólna pasja i ryzyko z tym związane, a na forum co niektórzy zachowują się jak przekupy na targu, powiedzcie sobie parę słów prywatnie a nie publicznie na stronie SPBW. Źle to wygląda i źle się to czyta... Pozdrawiam: GRZERO
mnkkvk pisze:Mysle ze Jerzu dobrze go uczyl. Sam widzialem jak startuje alpejką przy wietrze zerowym i to w tandemie! Jest w tym dobry.. Podobnie jak operator kamery.. szkoda ze tylko w nabijaniu sie z ludzi ;]. Panie Vajper - żołnierzu - naucz sie jezyka ojczystego jak chcesz kpic z ludzi, bo najbardziej tu osmieszasz wlasnie siebie.. Montaż, montaż, montaż.. NIE montaż - idioto
Kod: Zaznacz cały
Whois IP dla 81-219-70-162.adsl.inetia.pl
% This is the RIPE Database query service.
% The objects are in RPSL format.
%
% The RIPE Database is subject to Terms and Conditions.
% See http://www.ripe.net/db/support/db-terms-conditions.pdf
% Note: this output has been filtered.
% To receive output for a database update, use the "-B" flag.
% Information related to '81.219.68.0 - 81.219.71.255'
inetnum: 81.219.68.0 - 81.219.71.255
netname: NETIA
descr: Netia SA
descr: Poleczki 13
descr: 02-822 Warszawa
country: PL
admin-c: NT1264-RIPE
tech-c: NT1264-RIPE
status: ASSIGNED PA
remarks: ---------------------------------------
remarks: In case of abuse from our address range
remarks: please contact abuse@inetia.pl
remarks: ---------------------------------------
remarks: EDA/LLU ADSL Krakow
remarks: INFRA-AW
mnt-by: NETIA-MNT
source: RIPE # Filtered13vajper pisze:Maniuś sorry, że odebrałeś to tak, ani to było do Ciebie ani o Tobie. Co prawda do Ciebie tylko zwracam się ,,Maniuś,,
,,Manków,, latających w BW mamy ze czterech - jest to chłopak taki niski z okolic Nowego Sącza lub z Tarnowa / z tamtych okolic /- ostatni raz go widziałem na pikniku w niedzielę, nawet razem ze mną latał . Często lata z nami na Skrzętli - na bank go widziałeś i nie jeden raz, lata od 3/4 lat. Kiedyś na Skrzętli, miał do mnie pretensje, że lata na starym sprzęcie ?
Wiesz też dobrze, że do Ciebie bym zadzwoni i się spytał.
Zalogował się na grupie pierwszy raz i zaczął od ubliżania. Ale dokładnie wiem kto to jest i jak się nazywa ;-) :-)