PS, ci którzy chcieli by mnie zobaczyć na startowisku, zapraszam na dyżur opieki nad małym Szymonkiem
Papiery do wymiany po 5 latach
Moderatorzy: jasiu, szymon.strus
- Padre
- Pilot - Gawędziarz
- Glajt: Advance Sigma 7
- Uprząż: Woody Valley GTO
Papiery do wymiany po 5 latach
Hejka, znajomy który uczył się ze mną dał mi znać że jego licencja do latania wygasa w tym roku, zdziwiony zerknąłem na moją, i faktycznie moja też. Więc informuje tym którzy kilka lat temu wyrabiali papiery by sprawdzili jaki jest okres ważności... i Pan z ULC prosił bym przekazał dalej że opłata już nie jest 42zł tylko 43zł... cała procedura całkiem łatwa i osoby w ULCu bardzo miłe i pomocnicze. Pozdrowionka.. Padre
PS, ci którzy chcieli by mnie zobaczyć na startowisku, zapraszam na dyżur opieki nad małym Szymonkiem
Pozdrawiam Was 
-
rycek
- Pilot - Gawędziarz
- Glajt: Ozone Rush 3
- Telefon: 50205214dwa
Re: Papiery do wymiany po 5 latach
Grzesiek, bierz małego pakuj w uprząż i husia na startowisko, niech się oswaja ze "skakaniem"
pozdrawiam
Rysiek
ps. można byłoby podpowiedzieć latającym ojcom/matkom dzieci żłobkowo - przedszkolnym coby się zorganizowali i wyznaczyli sobie dyżury opiekuńcze a reszta do latania
pozdrawiam
Rysiek
ps. można byłoby podpowiedzieć latającym ojcom/matkom dzieci żłobkowo - przedszkolnym coby się zorganizowali i wyznaczyli sobie dyżury opiekuńcze a reszta do latania
-
szymon.strus
- I Wiceprezes SPBW
- Glajt: Ozone Rush 3
- Uprząż: Gin Genie Race II
- Telefon: 783332234
Re: Papiery do wymiany po 5 latach
Kope lat Padre. Muzyk ostatnio byl na Podobinie z malym Jaskiem, wiec da sie (tyle ze nie polatal) 
/S.
/S.