Weekend 22, 23 października

Kto, gdzie i kiedy się wybiera polatać?

Moderatorzy: jasiu, szymon.strus

Awatar użytkownika
Piotr Klimek
Członek zarządu SPBW
Glajt: Ozone Delta2
Uprząż: AVA Tanto Race
Telefon: 502 357 864
Team: SPBW

Re: Weekend 22, 23 października

Post autor: Piotr Klimek » 24 paź 2011, 23:24

mani3kxc pisze:A są oficjalne startowiska na Łopieniu i Luboniu?
Heh bo taki Zientos może powiedzieć, że najtrudniejsze jest na Rysach ;)
tylko że niewiele osób tam lata :D

------------------------------------------------------------------
Co znaczy "oficjalne", bo nie wiem czy nie opłacic dodatkowego ubezpieczenia przed ZPBW

Piotr (>
(>

Awatar użytkownika
Barti
Student
Glajt: Mirage 9m, LittleCloud 18m
Uprząż: Atak, Gin Verso

Post autor: Barti » 25 paź 2011, 08:48

13vajper pisze:Bartek ! Z całym szacunkiem dla Ciebie. A patrząc samokrytycznie myślałem, że ja mam tylko coś pod dekielkiem ;) . Myliłem się jednak pobiłeś mnie na głowę - skakałem na spadochronie, nurkuje, jeżdżę na nartach i wiele innych wariactw . :twisted: Obejrzałem film z otwartą gębą i stwierdziłem, że ze mną nie jest jeszcze tak źle - jest kilka fajerweków których bym nie zrobił. :!:
Jestem pełen uznania i nie należę do tych co się boją. :shock: :P

Vajper skoro jeździsz na nartach to i te fajerwerki są dla Ciebie! Pod koniec zeszłej zimy dogadałem się z obsługą wyciągu na śnieżnicy i wpuszczają mnie na stok w mniej zatłoczone dni. Wieczorkami (karnet nocny 19-22) gdy na stoku bawi się kilka osób na pewno będe wyciągał skrzydełko. Umówimy się i zrobisz kilka zjazdów, ze szmatą nad głową. Ze względu na małe nachylenie stoku lotu nie będzie ale ze 3 większe podskoki zrobisz co na początek daj niesamowitą zabawe. Ide o skrzynke wódki, że po pierwszym zjeździe nie będziesz mi chciał oddać skrzydła :P Oczywiście innych zainteresowanych kolegów narciarzy/paralotniarzy również zapraszam.

Pozdrawiam
Barti

Awatar użytkownika
13vajper
Glajciarz
Glajt: Ozone Delta,Sol Torck
Uprząż: AVA SPORT SAMURAJ

Post autor: 13vajper » 25 paź 2011, 11:58

Bartek - mimo chęci chyba już w tym wcieleniu ten wariant mi nie wyjdzie/wieloodłamowe złamanie rzepki, pomimo pozorów już się nie cofnie/ ;) ale i tak będę Ci dzielnie kibicował nad głową - już latałem w nocy nad Śnieżnicą. :lol: :x
Piotr vajper
Flying Dragons Krakow Team

Awatar użytkownika
grzero
Glajciarz którego nie składa
Glajt: Gin Carrera
Uprząż: Advance Impress 3
Telefon: 609208994
Team: SPBW

Post autor: grzero » 25 paź 2011, 18:50

Oczywiście innych zainteresowanych kolegów narciarzy/paralotniarzy również zapraszam.

Pozdrawiam
Barti[/quote]

Bałem się :o że do tego dojdzie, że zacznie proponować " kolegom paralotniarzom" kolejny "narkotyk" a najbardziej boję się tego że nie odmówię, kusicielu :twisted: Bartek nie namawiaj, bo się zgodzę :)

ODPOWIEDZ