Kto, gdzie i kiedy się wybiera polatać?
Moderatorzy: jasiu, szymon.strus
-
Piotr Klimek
- Członek zarządu SPBW
- Glajt: Ozone Delta2
- Uprząż: AVA Tanto Race
- Telefon: 502 357 864
- Team: SPBW
mani3kxc pisze:A są oficjalne startowiska na Łopieniu i Luboniu?
Heh bo taki Zientos może powiedzieć, że najtrudniejsze jest na Rysach
tylko że niewiele osób tam lata

------------------------------------------------------------------
Co znaczy "oficjalne", bo nie wiem czy nie opłacic dodatkowego ubezpieczenia przed ZPBW
Piotr (>
(>
-
Barti
- Student
- Glajt: Mirage 9m, LittleCloud 18m
- Uprząż: Atak, Gin Verso
13vajper pisze:Bartek ! Z całym szacunkiem dla Ciebie. A patrząc samokrytycznie myślałem, że ja mam tylko coś pod dekielkiem

. Myliłem się jednak pobiłeś mnie na głowę - skakałem na spadochronie, nurkuje, jeżdżę na nartach i wiele innych wariactw .

Obejrzałem film z otwartą gębą i stwierdziłem, że ze mną nie jest jeszcze tak źle - jest kilka fajerweków których bym nie zrobił.
Jestem pełen uznania i nie należę do tych co się boją.

Vajper skoro jeździsz na nartach to i te fajerwerki są dla Ciebie! Pod koniec zeszłej zimy dogadałem się z obsługą wyciągu na śnieżnicy i wpuszczają mnie na stok w mniej zatłoczone dni. Wieczorkami (karnet nocny 19-22) gdy na stoku bawi się kilka osób na pewno będe wyciągał skrzydełko. Umówimy się i zrobisz kilka zjazdów, ze szmatą nad głową. Ze względu na małe nachylenie stoku lotu nie będzie ale ze 3 większe podskoki zrobisz co na początek daj niesamowitą zabawe. Ide o skrzynke wódki, że po pierwszym zjeździe nie będziesz mi chciał oddać skrzydła

Oczywiście innych zainteresowanych kolegów narciarzy/paralotniarzy również zapraszam.
Pozdrawiam
Barti
-
13vajper
- Glajciarz
- Glajt: Ozone Delta,Sol Torck
- Uprząż: AVA SPORT SAMURAJ
Bartek - mimo chęci chyba już w tym wcieleniu ten wariant mi nie wyjdzie/wieloodłamowe złamanie rzepki, pomimo pozorów już się nie cofnie/

ale i tak będę Ci dzielnie kibicował nad głową - już latałem w nocy nad Śnieżnicą.

Piotr vajper
Flying Dragons Krakow Team
-
grzero
- Glajciarz którego nie składa
- Glajt: Gin Carrera
- Uprząż: Advance Impress 3
- Telefon: 609208994
- Team: SPBW
Oczywiście innych zainteresowanych kolegów narciarzy/paralotniarzy również zapraszam.
Pozdrawiam
Barti[/quote]
Bałem się

że do tego dojdzie, że zacznie proponować " kolegom paralotniarzom" kolejny "narkotyk" a najbardziej boję się tego że nie odmówię, kusicielu

Bartek nie namawiaj, bo się zgodzę