Hejka, mam pytanko dla was Szukam miejsce gdzie ktoś może porobić pierwsze zloty w ten weekend. Coś podobnego do stradomki lub lendaku tylko na kierunek N, N/W, N/E Może nawet być do stu kilometrów od nas. Bardzo proszę dajcie znać
Sławice Szlacheckie. Stok na północ. To koło Miechowa. Taki mały stok narciarski, właściciel 2 lata temu był pozytywnie nastawiony więc może dalej taki jest Idealna górka do pierwszych zlotów i uczenia się.
Grzesiu wpisz sobie w google maps Sławice szlacheckie ,ode mnie z Krakowa jest 36km ,górka jest rewelacyjna deniwelacja 60m kierunek N z odchyłkami do 30 stopni ,jest wyciąg orczykowy ,pewnie już nie jeżdżą bo jest +9 C ale polecam do testów nowych paralotni i uprzęży ,taki bodzów do kwadratu .
A nad Myślenicami nie góruje przypadkiem jakaś góra z stokiem na pn, taka przecinka widoczna z daleka jak tylko się zjezdrza do Myślenic od strony Krakowa i z samego miasta. Nie wiem czy to stok narciarski ale zawsze na to zerkałem. Pierwsza gora po lewej za Myślenicami jadac na Zakopane.
Tel 534179725 Sciągam glajty z drzew.18 lat doświadczenia w wspinaniu i pracach wysokościowych .Wpiszcie sobie numer do koma i oby się nigdy nie przydał.
Nie ma gdzie? A zakopianka? Ale startował ktoś tam już ?. Między Parkową a Jodłową sa łąki...
Tel 534179725 Sciągam glajty z drzew.18 lat doświadczenia w wspinaniu i pracach wysokościowych .Wpiszcie sobie numer do koma i oby się nigdy nie przydał.