Czesc,
Z braku czasu koncze przygode z lataniem. W zwiazku z tym mam do sprzedania:
Kultowa uprzaz z jednym z najbezpieczniejszych protektorow:
Uprzaz: Supair Evo XC 3+ z kokonem. Uprzaz daje tyle mozliwosci regulacji ze mozna jej uzywac zaraz po kursie ale tez bez problemu cisnac przeloty.
Rozmiar L, rocznik 2014. Stan bardzo dobry, cena 550Euro.
Skrzydlo: Tequila 4M (do 110kg) rocznik 2014 swiezo po pelnym przegladzie w stanie prawie idealnym (wylatane okolo 50h) - w komplecie plecak. Cena 1350Euro.
Zapas: Kupiony w tym roku w lipcu u Pawla Farona Airwuse. Rewelacyjne parametry. Wagowo do 125kg. 350Euro
Kask: Skyrunner Perla rozmiar M - w bardzo dobrym stanie, zadnych obic, rysek do tego pokrowiec i wszyty zestaw do gadania (pasuje do wouxunow/navocomow). Cena 70Euro
Radio Wouxun KG-UV2D z dodatkowa bateria (baterie trzymaja jak nowe), kablem USB, ladowarka samochodowa, zestawem do kasku, najlepsza do tego radia dodatkowa antena i innymi pierodlami. Obecna cena takiego zestawo to ponad 165Eur. Oddam za 95Eur.
Szybkopak (concertina bag) Ozona. Cena: 45Euro
Do tego posiadam: pikawka blueflyvario, vario blueflyvario komunikujace sie przez BT, frontkontener SOL... i pewnie cos tam jeszcze.
W komplecie oddam wszystko co mam do latania za 10000,00.
Pojedynczo mozemy lekko negocjowac.
Zdjecia jakies tam mam i moge wyslac wiec jesli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt na: iatawiec malpa o2 kropa pl
Przepraszam ale nie mam czasu sledzic precla.
Sprzet jest mega, zarowno dla zoltodzioba jak i dla juz latajacych. Kupilem go w tym roku pod rekreacyjne wyjazdy ale to nie ma sensu. Notoryczny brak czasu. Moze przesiade sie na PPG (niestety

Pozdrawiam i polecam.
Jarek(agrest)