nastepny wyjazd SPBW ??
Moderatorzy: jasiu, szymon.strus
- Winger
- Glajciarz którego nie składa na beli
- Glajt: UP Meru
- Uprząż: WV XR-7
- Telefon: pięćset 378 53 jeden
- Team: UFO Team
Re: nastepny wyjazd SPBW ??
Kluczowe pytanie - jest wolne miejsce jakieś w busach? Jeśli tak, to bym wskoczył. Jeśli nie, jadę autem.
Pozdrawiam,
Arkadiusz 'Winger' Ślusarczyk
- Marcin Kalamat
- Przelotowiec Stary Wyga
- Telefon: 794305869
Jestem za opcją wyjazd w środę latanie od czwartku do niedzieli 4 dni dobrego waruna mi wystarczy powrót w niedzielę wieczorem ,ale prawdopodobnie latanie jest też w środę z niskimi podstawami można by było jechać we wtorek wieczzorem i latamy treningowo w środę i mamy 5 dni lotne więc takie moje propo... jutro bym chciał wykupić ubezpieczenie więc piszcie jak wam pasuje czy wyjazd w środę czy może we wtorek?
-
- Przelotowiec
- Glajt: Bezpieczny
- Uprząż: wygodna
- Telefon: 505 358 8 jeden dwa
juz nie kombinuj sroda wieczorem jesli prognozy sie znowu nie pozmieniaja i tak wystarczy Ci dryndzenia marcin 

- Marcin Kalamat
- Przelotowiec Stary Wyga
- Telefon: 794305869
Robson to tylko moje propo...oczywiście jak większość będzie za tym żeby wyjazd był w środę to oczywiście jedziemy w środę mogę być maksymalnie do wtorku 15 marca w środę muszę być z powrotem w kraju ale myśle że 4 dni waruna mi wystarczy liczę na ok 15h nalotu w termice a nie na żaglu więc czekam na wasze propo... i montujemy busy te z krótkim terminem i te z długim terminem ,pozdrawiam wszystkich
- Winger
Cztery dni waruna wystarczą, ja jestem za środą. A co do mojego wczesniejszego pytania o wolne miejsce - ja zdecydowanie musze być w poniedziałek rano w PL, więc w "krótkim" busie miejsca szukam.
Ostatnio zmieniony 06 mar 2016, 21:09 przez Winger, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam,
-
- I Wiceprezes SPBW
- Glajt: Ozone Rush 3
- Uprząż: Gin Genie Race II
- Telefon: 783332234
hej,
Jako samozwanczy kierownik po konsultacji z zarzadem SPBW oznajmiam ze wyjazd w srode wieczorem (i tak bylbym hamulcowym bo musze byc w srode w robocie). Potwierdzenie 100% w poniedzialek o 2000 ZULU czy jak to sie pisze
Prosze o zdeklarowanie sie kto jedzie na dlugi wyjazd, najlepiej do mnie i do Toosh'a bo on ma liste z kontaktami. Krotki termin zaklada powrot w niedziele wieczorem.
Z mojej strony propozycja zeby wyjazd byl o 19:00 z Decathlona na Zakopiance, potem zahaczamy o Gliwice i odbijamy na S. Czy ekipa z Zaru dotrze do Krk/Gliwic?
/S.
Jako samozwanczy kierownik po konsultacji z zarzadem SPBW oznajmiam ze wyjazd w srode wieczorem (i tak bylbym hamulcowym bo musze byc w srode w robocie). Potwierdzenie 100% w poniedzialek o 2000 ZULU czy jak to sie pisze

Prosze o zdeklarowanie sie kto jedzie na dlugi wyjazd, najlepiej do mnie i do Toosh'a bo on ma liste z kontaktami. Krotki termin zaklada powrot w niedziele wieczorem.
Z mojej strony propozycja zeby wyjazd byl o 19:00 z Decathlona na Zakopiance, potem zahaczamy o Gliwice i odbijamy na S. Czy ekipa z Zaru dotrze do Krk/Gliwic?
/S.
- Winger
szymon.strus pisze:Czy ekipa z Zaru dotrze do Krk/Gliwic?
Dotrze

Pozdrawiam,
-
- I Wiceprezes SPBW
- Glajt: Ozone Rush 3
- Uprząż: Gin Genie Race II
- Telefon: 783332234
Gut, przeanalizowalem watek i wychodzi mi ze jest miejsce dla Ciebie za Krzyska Cieslinskiego
/S.
/S.
- toosh
- Glajciarz
- Glajt: Ozone LM5
- Uprząż: Kortel Kolibri
- Telefon: 88trzy26879jeden
- Kontakt:
Marcin Kalamat pisze: liczę na ok 15h nalotu w termice
No cóż mogę powiedzieć...
https://youtu.be/FvKRvUUt2k8?t=4m50s
szymon.strus pisze:Prosze o zdeklarowanie sie kto jedzie na dlugi wyjazd, najlepiej do mnie i do Toosh'a bo on ma liste z kontaktami. Krotki termin zaklada powrot w niedziele wieczorem.
Trudno deklarować długi pobyt jeśli nie wiadomo jaki warun będzie po niedzieli. Busa i tak nie opłacimy od razu, więc można się dogadać na miejscu.
Flykarty zamawiamy:
a) online, na czw-ndz
b) na miejscu po lataniu
c) na miejscu rano - ostatnio zajęło to godzinę, a teraz przy 24 pilotach kopiowane dokumentów i spisywanie danych może zająć dużo czasu
?
SRUdoChmury.pl - Marcin Duszyński
-
- Prezes SPBW
- Uprząż: KORTEL Kanibal Race2
Robsono pisze:juz nie kombinuj sroda wieczorem
Dlaczego mielibyśmy nie jechać we wtorek jeśli środa zapowiadałaby się lotna? Od początku jest plan ze jak będzie warun to zbieramy się i jedziemy. Także ja stanowczo popieram propo! Jest niedziela, jakby co to chyba damy radę się zebrać do wtorku???